Inför besöket

Nedan har vi samlat lite information till Dig som hästägare, som är bra att ha koll på inför besöket hos Dig:

• För att boka tid hos oss ringer Du eller skickar ett SMS till 076-128 68 09. Vi behöver veta Ditt namn, vad Du behöver hjälp med och var hästen/hästarna finns.

• Vi bokar in en dag som passar Dig och oss, men ger Dig ingen bestämd tid på förhand. Vi meddelar tid via SMS 1-2 dagar före avtalad dag. Vi försöker anpassa oss efter Dina önskemål om tid på dagen (fm/em) i största möjliga mån, men eftersom vi måste lägga upp en rutt som ger minsta möjliga restid är det inte säkert att alla kan få sina önskemål tillgodosedda. Vi jobbar 7-16 måndag– torsdag, så sena eftermiddags- och kvällstider går inte att ordna.

• Vi meddelar oftast inte exakt tid utan ger Er oftast ett tidsspann som tex att vi kommer mellan 9-10, detta eftersom det är mycket svårt att kunna räkna ut exakt hur lång tid varje besök skall ta. Blir vi senare än den SISTA tiden i det angivna tidsspannet så kontaktar vi Er under dagen.

• Om Du har flera hästar som skall undersökas eller om Ni är flera i stallet som bokat tid samtidigt önskar vi att ALLA hästar som skall undersökas eller behandlas är inne vid utsatt tid. Detta för att vi skall kunna vara så effektiva som möjligt.

• Alla hästar som skall undersökas/behandlas skall vara RENA och TORRA när vi kommer.

Ha hästens pass tillgängligt.

Vi tar kort, kontanter eller Swishbetalning på plats. Du som är ny kund och önskar faktura kan få det om vi får göra en kreditupplysning på förhand och denna inte har några anmärkningar. Hör då av er till oss senast dagen före.

• Om vi måste vänta på att hästen tas in från hagen eller måste borstas ren från lera etc för att undersökningen ska kunna utföras, kan en extra avgift tillkomma.

• Bokat besök som avbokas senare än kl 18.00 två dagar före inbokat besök debiteras med 400 kr inklusive moms.