Inför besöket

Viktig information inför besöket

Nedan har vi samlat lite information till Dig som hästägare, som är viktig att Du har tagit del av inför besöket hos Dig.

Önskemål om tid

Vi försöker anpassa oss efter Dina önskemål om tid på dagen (förmiddag/eftermiddag) i största möjliga mån, men eftersom vi måste lägga upp en rutt som ger minsta möjliga restid är det inte säkert att alla kan få sina önskemål tillgodosedda. Vi jobbar 7–16 måndag– torsdag, så sena eftermiddags- och kvällstider går inte att ordna.

Vi anger tidsspann

Vi meddelar oftast inte exakt tid utan ger Er oftast ett tidsspann som till exempel att vi kommer mellan 9–10. Detta eftersom det är mycket svårt att kunna räkna ut exakt hur lång tid varje besök skall ta. Blir vi senare än den SISTA tiden i det angivna tidsspannet så kontaktar vi Er under dagen.

Boka tid

Exakt tid meddelas 1–2 dagar före avtalad dag, via SMS

Vi bokar in en dag som passar Dig och oss, men ger Dig ingen bestämd tid på förhand. Vi meddelar tid via SMS 1-2 dagar före avtalad dag. 

Avbokning kan debiteras

Bokat besök som avbokas senare än kl. 18.00 två dagar före inbokat besök debiteras med 400 kronor inklusive moms.

Ta in hästen i förväg

Om Du har flera hästar som skall undersökas eller om Ni är flera i stallet som bokat tid samtidigt önskar vi att ALLA hästar som skall undersökas eller behandlas är inne vid utsatt tid. Detta för att vi skall kunna vara så effektiva som möjligt.

Ren och torr häst

Alla hästar som skall undersökas/behandlas skall vara RENA och TORRA när vi kommer.

Om vi måste vänta

Om vi måste vänta på att hästen tas in från hagen eller måste borstas ren från lera etcetera. för att undersökningen ska kunna utföras, kan en extra avgift tillkomma.

Hästens pass

Ha hästens pass tillgängligt.

Betalning på plats

Betala på plats med kort, kontanter eller Swish. Du som är ny kund och önskar faktura kan få det om vi får göra en kreditupplysning på förhand och denna inte har några anmärkningar. Hör då av er till oss senast dagen före.

Rulla till toppen